Curling Winter Village Almere

Curling is een ijssport voor zowel jong als oud. Een sport waarbij communicatie en teamspirit net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen “gooien”, schuiven en vegen.

Bij Winter Village Almere worden iedere woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur curlingcompetities georganiseerd. Aan de curlingcompetitie kunnen 8 teams van 4 personen deelnemen. De prijs per team is 25,- euro.

Wil jij ook meedoen aan de curlingcompetitie? Verzamel dan een groep vrienden, familieleden of collega’s en schrijf je in!

Inschrijfformulier

Gegevens TeamKeuze datum curlingcompetitie

(meerdere data mogelijk)

Woensdag 20 december 2017Woensdag 27 december 2017Woensdag 3 januari 2018Woensdag 10 januari 2018

Reglement Curlingcompetitie

Er worden twee speelvelden gemaakt en twee poules. In de poule speel je als team éen keer tegen alle andere teams uit de poule. Vervolgens speelt de nummer 1 van poule 1 tegen de nummer 1 van poule 2, de nummer 2 van poule 1 tegen de nummer 2 van poule 2, en zo verder. Teams houden zelfstandig de puntentelling bij.

Per avond doen minimaal 6 en maximaal 10 teams mee; afhankelijk van de inschrijvingen. De wedstrijden duren ongeveer 10 minuten. Tussen de wedstrijden door is er een pauze van 5 minuten om te wisselen van tegenstander e.d..

Bevestigen en versturen

Let op: Stichting Winter Village Nederland en het ijsbaan personeel doen hun uiterste best om de curlingcompetitie zo goed mogelijk te coördineren en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid en oplettendheid zijn bij ons prioriteit. Echter willen wij u er graag op attenderen dat u op eigen risico deelneemt aan de curlingcompetitie. Stichting Winter Village Nederland, dan wel het personeel kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade/ letsel.

Ja, ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord.